Bourgondisch Brabant

De provincie Noord-Brabant is één van de gezelligste vakantiebestemmingen van het land. En niet alleen de gezelligste provincie, maar ook de grootste! Het is de provincie van Bossche bollen, het Bourgondische leven, carnaval, Guus Meeuwis en worstenbroodjes. Daarnaast staat Brabant bekend om haar leuke steden waar van alles te beleven valt.

Kamperen in Brabant

Heerlijk kamperen op de Ullingse Bossen, een mooie ruim opgezette en groene camping gelegen in Sint Anthonis. Met vier typen kampeervelden is het een camping waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu met jonge kinderen op vakantie gaat, een rustige vakantieplek zoekt of een natuurliefhebber bent, deze camping biedt het allemaal. Het is hier tevens mogelijk om een seizoensplaats te boeken.

Aan faciliteiten ontbreekt het niet op de camping! Zo is er een bibliotheek, buiten- en buitenspeeltuin, WiFi, voetbal- en tennisveld en een buitenzwembad. Wil je een lekker hapje eten? Dan kan je terecht bij het restaurant De Heksenboom, bij de snackbar of in de kantine. Faciliteiten voor de kinderen zijn er ook voldoende, ondanks dat buiten de vakantieperiodes een aangepast animatieprogramma geldt. Zo is er een zwembad waar heerlijk kunnen gezwommen kan worden en ook in de speeltuin kunnen kinderen zich heerlijk uitleven! Voor de allerkleinste gasten is er een kleuter- en peuterbad aanwezig. Wanneer je de omgeving wil gaan ontdekken kan je bij de camping fietsen huren.

De omgeving ontdekken

De omgeving leent zich perfect uit om heerlijk te fietsen of een mooie wandeling te maken. Door middel van het knooppuntensysteem kun je gemakkelijk een route zelf samenstellen. Deze sturen je langs de mooiste plekjes van Brabant! De bossen van Staatsbosbeheer grenzen direct aan camping Ullingse Bergen waar je oog in oog kunt komen te staan met Schotse Hooglanders. Ben je al eens in de steden Breda, ’s Hertogenbosch of Eindhoven geweest? Naast dat je hier leuk kan shoppen, zijn er ook diverse musea en historische gebouwen die een bezoekje waard zijn!

Dagjes uit

Naast de prachtige natuur waar de camping zich begeeft, zijn er ook leuke dagjes uit. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het pretpark de Efteling, het Philips Station in Eindhoven, De Beekse Bergen of het funpark Skidôme. Wil je een dagje uit combineren met het ontdekken van de omgeving? Geen probleem! Voor kanovaren, solex rijden, GPS-tochten en nog veel meer kun je terecht bij Rofra.