Vakantie aan de kust

Zilte wind, het geruis van golven op de achtergrond en prachtige duingebieden. Dat betekent maar één ding: een vakantie aan de Nederlandse kust! En wie wil dat nou niet.. Verblijf op één van de kwaliteitscampings in het kustgebied van Nederland en na zo'n 250 meter lopen sta je al met je voeten in het zand!

Nederlandse kust

Wist je dat Nederland zo’n 450 kilometer kustlijn telt? Hier vind je hoge duinen en brede stranden. In de omgeving liggen tal van dorpjes en steden die in de zomermaanden nog meer opbloeien en extra gezellig zijn om te bezoeken! In en rondom deze kustplaatsen hebben diverse campings zich gehuisvest. Ardoer heeft diverse campings in Noord-Holland en Zeeland met allemaal een unieke uitstraling waar gezelligheid en gastvrijheid voorop staan.

Campings

De campings van Ardoer liggen op top locaties! In Zeeland ligt Camping Zeeuwse Kust en doet zijn naam eer aan. De camping ligt namelijk op maar 250 meter afstand van het strand. Op Camping Noorder Sandt in Noord-Holland sta je binnen 600 meter met je voeten in het zand. Ook bij de overige campings aan de Nederlandse kust sta je binnen no-time op het strand. Alle campings beschikken over vele faciliteiten die bijdragen aan een top vakantie!

Bekijk de campings in en nabij vele kustplaatsen van Nederland:

Leukste uitstapjes aan zee

De Nederlandse kust is een populaire vakantiebestemming en dat betekent dat er genoeg te doen is! Uiteraard is het heerlijk om uren te vertoeven op het strand met mooi weer. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de zee of een zandkasteel bouwen. ’s Middags kun je lekker lunchen op één van de strandpaviljoens. Ook bij minder mooi weer is het strand de ideale uitvalsbasis voor een mooie wandeling. De omliggende dorpjes en steden zijn leuk om te verkennen als je van het strand afkomt. Er zijn genoeg activiteiten en dagjes uit zoals het bezoeken van musea, een dierentuin, attractiepark en nog veel meer. Zo is leuk om in het voorjaar een bezoekje te brengen aan Keukenhof, bewonder je de Deltawerken in Zeeland en kan je op de Waddeneilanden zeehondjes spotten.

Ook zin gekregen in een vakantie aan de mooie Nederlandse kust? Kijk dan snel naar het hele aanbod van campings.

Campings aan de kust