Spetteren geblazen in het binnenbad!

Geniet jij er ook van om lekker te zwemmen? En vind jij ook dat zwemmen en vakantie vieren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Gelukkig zijn er heel veel campings waar je een heerlijke duik kunt nemen! Bij warm, zomers weer is er natuurlijk niets heerlijker dan een buitenzwembad, maar helaas laten de Nederlandse zomers dit niet altijd toe. Veel campings hebben dan ook een binnenzwembad waar je het hele jaar terecht kunt! Wist je dat er zelfs binnenzwembaden bestaan waar ze het dak kunnen open schuiven bij mooi weer?

Zwemmen met het hele gezin

Op een familiecamping zijn vaak lekker grote zwembaden aanwezig met faciliteiten voor jong en oud. Met de kleintjes kun je spetteren in het peuterbad en tieners wagen aan de tientallen meterslange waterglijbaan. Als ouder kun je vanaf de zijlijn toekijken, lekker ontspannen in het bubbelbad of meedoen met de kinderen!

Sportievelingen die tijdens hun vakantie niet graag stil zitten kunnen baantjes trekken in het wedstrijdbad om hun conditie op pijl te houden. Om na alle activiteiten compleet te ontspannen kun je een sauna of stoomcabine huren en heerlijk tot rust komen.

Extraatjes in het binnenbad

Wat vaak een leuke bijkomstigheid is – voor jong en oud – is dat er tijdens vakantieperiodes vaak iets extra’s te doen is in het zwembad. Zeker bij guur herfst- of winterweer is dat een uitkomst! Discozwemmen, opblaasbare speeltoestellen in het water, langere openingstijden van het zwembad… Maar ook praktische zaken zoals meer toezicht van badmeesters en een goede bezetting van de horeca bij het zwembad. Met een frietje en een ijsje maak je tenslotte je vakantie helemaal compleet!

Campings met binnenbad

Wil jij met je partner of gezin vakantie vieren op een camping met een binnenzwembad? Op deze campings van Ardoer kun je prima terecht!